Cégünkről

Az Interflat Kft. 1994-ben alakult, ügyvezetője Bényi Árpád alapító tulajdonos. A cégünk fő tevékenységi köre a társasház kezelés mellett saját és bérelt ingatlanok üzemeltetése. Az Interflat Kft. – nek köztartozása nincs, ezért nem áll felszámolás vagy csődeljárás alatt.
A törvényi előírásoknak megfelelően az Interflat Kft. alkalmazottai az 19/1999. (VII.13.) BM sz. rendelet szerinti, az Országos Képzési jegyzékben az OKJ 52789903 azonosítószámú „társasházkezelő” szakképesítéssel rendelkeznek.
Az Interflat Kft. teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.
Az Interflat Kft. a társasházkezelést a társasházi törvény, a vonatkozó rendeletek és előírások, valamint közgyűlési határozatok, figyelembevételével, betartásával végzi. Mivel minden ingatlan és helyzet a maga nemében egyedülálló, ezért cégünk kiemelt jelentőségű feladatának tartja, hogy a tulajdonosi közösséggel közösen alakítson ki olyan reálisan megvalósítható, alkalmazható tervet, amely a társasház fejlődését rövid- és hosszú távon is egyaránt szolgálni tudja.

Amennyiben leendő ügyfeleink cégünket bízzák meg a társasház kezeléssel, abban az esetben az Interflat Kft. a társasház gazdasági helyzetének a biztosítása, valamint fejlődése érdekében – figyelembe véve a tulajdonosok igényeit és pénzügyi lehetőségeit – ajánlatot készít az épület fenntartására és fejlesztésére vonatkozóan.
A társasházak üzemeltetésében fő irányelvünk a költséghatékony gazdálkodás kialakítása. A társasházi költségvetés elkészítésében lényeges szempontnak tartjuk a költségek legoptimálisabb szintre való leszorítását és bevételek növelését. A társasházak értékállóságának megőrzése érdekében az állami, önkormányzati pályázati lehetőségeket folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Az elmúlt években sok társasház került gazdaságilag válságos helyzetbe, elsősorban felhalmozódott tulajdonosi tartozások, a befizetetlen közüzemi díjak, valamint a közös képviseleti tevékenységgel kapcsolatos elégedetlenségek miatt.
A krízis helyzetbe jutott társasházak részére vállaljuk a válságkezelő stratégia kidolgozását, azaz egy teljes körű műszaki, gazdasági – pénzügyi vizsgálatot, amelynek végén ajánlatot készítünk a társasház üzemeltetésére, fenntartására vonatkozóan. Fontosnak tartjuk a kintlévőségek sikeres kezelését is. Az általunk kezelt társasáhazakban helyreállítottuk a fizetési fegyelmet. A tulajdonosokkal folyamatos kapcsolattartásra és minél sikeresebb együttműködésre törekszünk.